Termenii si conditiile site-ului

Site-ul adrianorbai.ro – https://adrianorbai.ro/ – si toate sub-paginile lui (de forma https://adrianorbai.ro/pagina) – (denumit “SITE” în continuare) este realizat pentru a furniza informatii de interes general.

Prin utilizarea SITE-ului si prin folosirea materialelor prezentate pe SITE (fie ele gazduite pe SITE sau pe site-uri externe), sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Persoana care se ocupa de SITE – Adrian Gabriel Orbai – (denumita “PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE” în continuare) depune eforturi ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE va încerca corectarea acestora. Cu toate acestea, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu îsi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea informatiei aflata în acest SITE.

Despre responsabilitatea asupra continutului site-ului

Informatia oferita:

  • nu este în mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata;
  • poate contine greseli;
  • poate contine legaturi web spre alte sit-uri asupra continutului carora PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu detine nici un control si pentru care nu îsi asuma nici o responsabilitate;
  • este exclusiv de natura generala si nu se raporteaza la cazuri particulare;
  • poate fi schimbata în orice moment, fara nicio notificare prealabila;
  • poate fi stearsa oricând de pe SITE;
  • este pur informativa, ar trebui sa fie perceputa de forma unui eseu, gânduri puste în online, si nu este destinata aplicarii informatiilor în sens personal sau profesional.

PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu îsi asuma nici o raspundere în cazul în care anumite informatii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe server din orice motive. De asemenea, nu îsi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot apare datorita întârzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente în prezentul site. Mai mult decât atât, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu raspunde pentru problemele care pot aparea în urma folosirea informatiilor de pe SITE.

Despre site: SITE-ul poate oricând si fara notificare prealabila:

  • sa fie oprit;
  • sa fie modificat din punct de vedere al continutului, designului, structurii;
  • sa fie mutat pe alt server sau alt domeniu.

Utilizatorii vor folosi informațiile furnizate în cadrul sectiunii exclusiv pe propria raspundere. În cazul unei daune generate de utilizarea informatiilor furnizate utilizatorii accepta ca PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE va fi absolvita de orice raspundere. De asemenea, pentru orice tip de continut din SITE (text, video, imagine, prezentare, fisier de descarcat), PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu va putea fi trasa la raspundere pentru eventualele pagube, de orice natura, provenite din folosirea acelui continut.

Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrânge si asupra obligatiei PERSOANEI CARE SE OCUPA DE SITE de a respecta legislatia în vigoare si nu poate exclude obligatiile PERSOANEI CARE SE OCUPA DE SITE impuse de lege.

Despre linkurile externe, materialele provenite din terte parti (de exemplu, imagini preluate de pe alte site-uri, clipuri video postate de pe alte site-uri, linkuri catre alte site-uri) și comentariile de pe SITE: PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu se identifica în mod necesar si nu îsi asuma raspunderea pentru opiniile si viziunile exprimate în materialele de pe SITE si/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE îsi rezerva dreptul de a nu publica, de a sterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natura la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale carui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de baza prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE catre alte site-uri (site-uri externe), imaginile, prezentarile, documentele sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE. PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu îsi asuma nicio responsabilitate pentru acele resurse.

Precizari finale: PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE îsi rezerva dreptul de a modifica și actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe SITE.