sa iubesti femeia

De ce sa iubesti femeia

Sa iubesti femeia pentru ca te linisteste. Oricat haos, oricata agitatie ar zace in sinea unui barbat, imbratisarea femeii este suficienta pentru a le risipi pe loc. O femeie stie cum sa-ti readuca zambetul pe chip, speranta in suflet si sclipirea in ochi.

Sa iubesti femeia pentru ca te maturizeaza. De cele mai multe ori, femeile sunt putin mai mature decat barbatii. Asa se spune si am remarcat si eu lucrul acesta. O femeie te face din barbat si mai barbat. Iti baga mintile in cap, dar nu cum vrea ea, ci cum este bine pentru tine. O femeie iti arata ce inseamna altruismul, daruirea si devotamentul.

Sa iubesti femeia pentru ca stie sa-ti vorbeasca atunci cand ai nevoie doar de cuvinte potrivite, ca stie sa te asculte atunci cand ai nevoie doar de tacerea celuilalt, ca stie sa te incurajeze atunci cand ai nevoie doar de un impuls.

Sa o iubesti pentru ca nu te abandoneaza nici in cele mai grele clipe. Are suficient curaj incat sa intre in lupta cu viata si oamenii. Oricand, la orice ora, te poti baza pe ea ca fiind un partener veritabil in drumul spre succes.

Iar atunci cand vei iubi femeia si, la randul ei, ea te va iubi, vei intelege ca in ea zace o intreaga lume. Si nu orice lume, ci una fascinanta.

Sa iubesti femeia pentru ca va da nastere copilului tau. Il va purta noua luni, va indura durerile nasterii si il va proteja o viata intreaga asemenea unei leoaice. Barbatii tind sa transforme o banala durere de cap intr-o tragedie. Ce-i drept, femeia transforma alegerea hainelor intr-o drama nationala.

Tine minte, eu iti vorbesc de femeia femeie, nu de cea care este femeie doar datorita sexului din certificatul de nastere.

Text preluat din cartea Jurnalul unui Adam

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.