masti de protectie

eMAG si Altex anunta ca pun la vanzare masti de protectie

Peste sapte milioane de masti de protectie vor fi disponibile incepand de astazi pe eMAG, anunta compania, care adauga ca mastile sunt disponibile in seturi de 50 de bucati. Pentru ca interesul este extrem de mare, dar si in scopul prevenirii revanzarii la pret crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client.

Primul transport de masti destinat vanzarii a sosit ieri pe aeroportul Henri Coanda cu un avion Boeing 787, iar urmatorul transport va fi disponibil la vanzare incepand de duminica.

Necesarul pentru cei care se lupta cu pandemia COVID-19 – medici, jandarmi sau militari- a fost prioritizat, primele cantitati au fost distribuite prin programul Doneaza pentru linia intai, organizat de Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender si eMAG, iar acum eMAG incepe sa vanda pentru toti clientii.

Pe langa Emag si cei de la Altex au anuntat ca de spatamana viitoare se vor gasi in magazinele lor: altex.ro, mediagalaxy.ro, masti de protectie.

Chiar de astazi, clientii Altex si Media Galaxy au dispozitie pe site-urile altex.ro si mediagalaxy.ro, masti de protectie la 2,99 de lei bucata, fara adaos comercial. Saptamana viitoare, va ajunge in tara un lot de importuri directe, iar de atunci produsele vor fi disponibile si in magazinele Altex si Media Galaxy din toata tara. Cantitatea contractata este de peste 5 milioane de masti. Vor fi disponibile continuu si nu vom avea niciun adaos comercial. De asemenea, vom face eforturi de optimizare a achizitiilor, astfel incat sa putem veni cu preturi si mai mici, in perioada imediat urmatoare.”, a declarat Dan Ostahie, fondator si CEO Altex Romania.

masti de protectie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.