eMAG in parteneriat cu Idea Bank lanseaza creditul cu finantare 100% online si aprobare in doar 10 minute

eMAG vine cu noutati interesante pentru clientii sai, anuntand lansarea creditului cu finantare 100% online si aprobare in doar 10 minute pentru solicitarea de credit. Acesta este un serviciu inovator prin care un credit se poate obtine in doar cateva minute fara a fi nevoie sa mergem la banca, eliminandu-se astfel interactiunea fizica cat si formularele consumatoare de timp. Retailerul spune ca solutia online are o dobanda avantajoasa, comparabila cu dobanzile creditelor de nevoi personale. De asemenea, aflam ca acest serviciu online se bazeaza pe un nou proces de identificare si pe un model de evaluare care ia in calcul istoricul de comenzi al clientului pe eMAG si istoricul sau de plata la Biroul de Credit. Iata cum poate fi finantat cosul de cumparaturi in doi pasi simpli:

  1. Clientul adauga in cos produsele dorite si alege plata in rate eCREDIT prin Idea::Bank – Smart shopping. Pentru identificare, trimite o fotografie cu actul de identitate. In cateva secunde primeste un cod prin SMS prin care valideaza numarul de telefon si trimite un video selfie.
  2. Banca analizeaza pe loc cererea de finantare a clientului si trimite raspunsul online. Imediat dupa clientul intra automat in pasul de semnare a contractului de credit. Contractul de credit este semnat electronic, folosind codul trimis prin SMS pe numarul de telefon validat la primul pas.

Noua solutie este dezvoltata de eMAG in colaborare cu Idea::Bank, FintechOS si Bitnovel. Face parte din procesul prin care retailerul imbunatateste serviciile de plata si finantare pentru a se livra clientilor o experienta de shopping din ce in ce mai buna. Daca sunteti curiosi de proces, aflati ca am facut si eu o simulare, optand pentru un Telefon mobil Apple iPhone 12, 128GB, 5G, Black listat acum la 4.699.99 lei.

Optand pentru aceasta solutie numita Idea BANK – Smart shopping online Idea BANK in zona de Modalitati de plata, aveti la dispozitive variante cu 6, 12, 18, 24, 36, 48 sau 60 de rate lunare. Am ales optiunea cu 24 rate, o rata lunara fiind de 220,25 lei.

Mai multe despre acest credit puteti gasi aici.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.