biblioteca virtuala

Biblioteca virtuala gratuit de la Humanitas

Biblioteca virtuala Humanitas – Librariile fizice se inchid pentru a proteja cititorii si librarii pe timpul epidemiei, dar nevoia noastra de carti ar trebui sa fie acum mai mare ca oricand. Ca sa-ti retrezeasca apetitul, Humanitas scoate la joc 45 de carti, printre care clasice ca Marele Gatsby, Doamna Dalloway, Alice In Wonderland sau Portretul lui Dorian Gray si te invita sa le descarci gratuit, daca faci o vizita aici in biblioteca lor virtuala.

E una dintre cele mai frumoase metode de a-ti gadila imaginatia cat stai acasa, izolat, si te gandesti la primul lucru pe care urmeaza sa-l faci cand trecem peste toata nebunia asta. (Eu abia astept niste pastéis in Lisabona, o ploaie de vara in Washington Square si poate apoi ciresii infloriti, la Tokyo).

Foarte important este si sa sustii in continuare librariile tale preferate: in lipsa magazinelor fizice, comanda on-line. Carturesti si Humanitas te asteapta cu lista aia pe care ai tot amanat-o.

Ce privilegiu pe noi, sa putem intra oricand in lumile imaginate de Fitzgerald, de Salinger, de Lewis Caroll, Hemingway, Murakami, sau, nu mai zic, de Boris Vian. De florile care vindeca si de piano-cocktai-ul lui din Spuma Zilelor ne-am putea folosi acum.

Despre Humanitas

Fondata in 1990 de Gabriel Liiceanu, Editura Humanitas a devenit in decurs de douazeci de ani Grupul Humanitas, un holding cultural care reuneste firme independente juridic, insa avand evidente legaturi intre ele – Editura Humanitas, Editura Humanitas Fiction, Societatea de difuzare Librariile Humanitas.

Profilul initial de stiinte umaniste al Editurii Humanitas este astazi mult extins, editura publicand in prezent atat literatura, filozofie, religie, stiinte sociale si politice, istorie si memorii, cat si carte de stiinta, carte practica, albume de arta, carte pentru copii si carte scolara. Peste 300 de titluri pe an apar in zecile de colectii si serii de autor ale editurii, al carei portofoliu cuprinde numele celor mai importanti autori clasici, moderni si contemporani.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.